De är två av grundarna bakom Qalora Capital, som hjälper tech-startups med att hitta finansierare. Likaså peppar och inspirerar de tusentals kvinnor i karriären på Instagram-kontot @businessanddreams. Camilla Lundin och Vendela Lilliestråle är riktiga superentreprenörer. Här är deras bästa karriärstips!

Det var i samband med att jag själv startade upp mitt företag M. Laurell Storytelling 2017 som jag ramlade över Camilla Lundins och Vendela Lilliestråles instagram-konto Business and Dreams. Med sitt stora engagemang lyfter, tipsar och peppar de dagligen andra att göra sina drömmar till verklighet. Sedan dess har deras följarantal fördubblats, och kontot har blivit Sveriges största kvinnliga affärsnätverk på Instagram.

Nu har jag fått glädjen att dela deras fem bästa karriärtips på Dinstory.se. Tips som alla, var vi än är i karriären, kan motiveras av:

1. Prioritera din mentala hälsa. Ta bort mentala hinder och jobba på att få en bra relation till dig själv!

2. Var modig och våga ta risker! Vare sig det är att starta eget eller ta ett jobb på ett litet men snabbväxande bolag.

3. Skaffa en mentor!

4. Var en ”doer”. Hellre att något blir gjort än att det måste vara perfekt. Bättre att man får säga ”oops” ibland när man gjort ett misstag och göra om. Tempo är viktigare än perfektion!

5. Var  en ”giver” och fokusera på hur du kan hjälpa och ge till andra. På sikt kommer det att löna sig! 

Foto på Camilla och Vendela: @photobyzana (Instagram)