Inspirerande stories och fokus på att utveckla varumärken digitalt – välkommen till Dinstory.se!

Idéen med Dinstory.se väcktes våren 2017 när jag började frilansa som skribent. I grunden är jag utbildad digital kommunikatör och har tidigare jobbat som online-reporter. Nu prövar jag vingarna med mitt företag M. Laurell Storytelling.

Jag har alltid velat ta del av andras historier. I synnerhet berättelser om människors resor i karriären och hur deras yrken och branscher fungerar. Skriva om dem och föra dem vidare.  För att utveckla konceptet ytterligare har jag även startat upp youtube-serien Drömjobbet. Är du nyfiken på hur storytelling kan användas som marknadsföringsåtgärd för företag? Läs mer här.

Dinstory.se är inte bara ett digitalt CV och en info-sajt för företagets tjänster. Det är en plattform som jag hoppas ska inspirera. Jag brinner för allt som rör mode, karriär och livsstil. Kanske brinner du för samma hjärteämnen som jag och bara är här för lite härlig läsning? Kanske vill du ha hjälp med något? Oavsett – varmt välkommen hit!

 

/Madeleine