Inspirerande stories och fokus på att utveckla varumärken digitalt – välkommen till Dinstory.se!

Idéen med Dinstory.se väcktes i våras när jag började frilansa som skribent. I grunden är jag utbildad digital kommunikatör och har tidigare jobbat som online-reporter. Nu prövar jag vingarna med mitt företag M. Laurell Storytelling.

Jag har alltid velat ta del av andras historier. I synnerhet berättelser om människors resor i karriären och hur deras yrken och branscher fungerar. Skriva om dem och föra dem vidare. För att utveckla konceptet ytterligare har jag precis startat upp youtube-kanalen Drömjobbet.

Dinstory.se är inte bara ett digitalt CV och en info-sajt för företagets tjänster. Det är en plattform som jag hoppas ska inspirera. Jag brinner för allt inom den digitala världen. Från appar och sociala medier till content och SEO. Kanske vill du ta med dig något härifrån som du kan utveckla på jobbet. Kanske är du sugen på att vässa ditt personliga varumärke på sociala medier. Kanske vill du ha hjälp med något? Oavsett – varmt välkommen hit!

/Madeleine