Några rader om ”min story” på ”din story”…

Det är kanske inte någon nyhet att jag älskar storytelling. I synnerhet att berätta om andras inspirerande resor i karriär och företagande. Vad fick personen att ta steget? Hur tog sig personen över hinder efter hinder? Hur ser den bästa dagen ut på jobbet? Och så vidare! Porträttera, lyfta och dela.

..och då blir det ju såklart extra roligt när någon plötsligt vill berätta min historia. I posten nedan. Vilken egoboost!

Grundarna bakom Angelr – nästa generations Corporate Finance firma för startups och teknikbolag – har nämligen lyft mig och mitt företagande på sitt inspirationskonto på Instagram:
@businessanddreams. Fantastiskt roligt!

Finns det något mer inspirerande än personer som vågar gå efter sina drömmar? ✨Här ser ni ett lysande exempel på detta: Coola @madeleinelaurell som under 2017 gjorde en så häftig resa då hon valde att starta eget och bli sin egen chef! Madeleine är frilandsskribent och har tidigare jobbat för stora varumärken såsom Frida, CHIC, SOLO och ShapeUp. Hon har nu startat plattformen www.dinstory.se där hon bland annat lägger upp intervjuer med coola personer 😍 Hon driver även Youtube-kanalen ”Drömjobbet” där hon testar på massa olika jobb som till exempel modestylist och bartender! Så kul grej 😀 Vi älskar hennes löfte om vad hon ska bli bättre på under 2018: att ge sig själv ännu mer beröm! Det tycker jag vi alla ska lova oss själva under detta år för shit vad grymma vi är allihopa 😊 Tack för att du inspirerar Madeleine! 💖#businessanddreams

Ett inlägg delat av BUSINESS AND DREAMS ✨ (@businessanddreams)

Och apropå business and dreams. Starten av 2018 har jag tvingats ligga lite lågt då jag tampats med tre kraftiga förkylningar som har avlöst varandra. Men jag tror på en härligare vår! Med ny energi, spännande möten och inspirerande intervjuer. Den här veckan påbörjar jag samarbetet med en ny kund och klipper video till Drömjobbet för glatta livet.

Läste någonstans att vabruari borde bli FABruari. Så jag önskar er en fabulös fortsättning på månaden!

/Madeleine