Först var det författare, sen var det journalist. De där jobben jag drömde om som liten. I tonåren fick min modeblogg fungera som egen tidskrift. 10 års bloggande gjorde valet av utbildning enkelt – det fick bli en två årig utbildning till Digital Kommunikatör (då kallat Webbkommunikatör). Där drogs jag ännu mer till det redaktionella och att få skriva om saker jag verkligen brann för.

När det var dags för praktik kändes det självklart att söka mig till Stockholm, där de stora tidskrifterna och moderedaktionerna sitter. Jag kom in på en digital livstilssajt, och det var starten för mig i branschen. Därefter har jag jobbat både som anställd online-reporter och skrivit artiklar på frilansuppdrag.

Förutom mode har jag nischat in mig på artiklar om karriär och nyheter inom sociala medier. Ämnen som hjärtat bankar lite extra för. Men! Jag har har en ganska bred artikelportfölj. Jag har skrivit om allt från kärlek till mat- och restips.

Du kan läsa mina tidigare arbeten i portfolion, eller komma till dem direkt genom att klicka på varumärkena nedan. Gillar du vad jag gör? Kontakta mig gärna!